19 august 2012

Mousse de cafea cu frişcă

Desertul acesta....cu frişcă sau fără....mie mi se pare delicios şi pe deplin satisfăcător.E o combinaţie de cafea şi ciocolată absolut irezistibilă.Poate fi folosită foarte bine ca umplutură pentru un tort sau o prăjitură.Încercaţi şi voi reţeta!

15 august 2012

Pui cu roşii şi usturoi la cuptor

Imi place mult felul acesta de mâncare. În primul rând pentru că e foarte gustos şi poate fi servit cu orice garnitură şi în al doilea rând pentru că se face foarte simplu.

15 august 2012

Tartă cu banane

Reţeta am găsit-o într-un număr mai vechi al revistei ,,Click!Poftăbună!,,.

15 august 2012

Borş ţărănesc de perişoare

Îmi place ciorba acrită cu borş. Dacă mai e şi de perişoare cu atât mai mult.Iar smântâna şi ceapa completează foarte bine gustul delicios.Vă aştept la masă!

13 august 2012

Şniţele în crustă de cartofi

Reţetă pe care am gasit-o pe site-ul bucatareselor vesele şi care mi s-a părut interesantă.Am mai modificat pe ici pe colo cantităţile şi am folosit carne de pui. Au ieşit nişte şniţele delicioase care merg de minune cu orice garnitură sau chiar ca atare.

2 august 2012

Pui cu lămâie şi usturoi la cuptor

Ştiu de mai demult reţeta, dar de-abia acum am încercat-o. Sosul iese acrişor şi aromat de la usturoi.Friptura am servit-o cu garnitură de pilaf, dar merge foarte bine şi ca atare sau cu ...extra usturoi.

1 august 2012

Prăjitură cu prune

E o reţetă delicioasă preluată de pe site-ul bucatareselor vesele. A ieşit foarte bine şi e foarte gustosă.Încercaţi si voi!

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...