Concurs Facebook! Câştigă de Crăciun un frumos platou ceramic

Dragelor şi dragilor vă invit să participaţi la primul concurs pe Facebook, organizat de MadiCuisine.ro în perioada 21 decembrie – 25 decembrie 2011, ora 18.00 youtube playlistsen mp3.

Premiul constă în acest frumos platou ceramic.

Concurs Facebook <a class=wo kann ich legal filme herunterladen! Câştigă de Crăciun un frumos platou ceramic" width="580" height="300" />

Premiul va fi acordat prin tragerea la sorţi ce va avea loc în seara zilei de 25 decembrie 2011 disney+ download android. Livrarea premiului se va face în mod gratuit prin Poşta Română oriunde în ţară.

Participarea la acest concurs este foarte simplă, tot ce trebuie să faceţi este :

1 ib 2012 downloaden. Să vă număraţi printre fanii paginii Facebook MadiCuisine. Dacă nu sunteţi deja  fan MadiCuisine o puteţi face cu un simplu LIKE aici herunterladen.

2. Să daţi LIKE (Imi place) la concursul MadiCuisine aici amazon books for free.

3. Să daţi SHARE (Distribuie) la concursul MadiCuisine aici herunterladen.

Câştigătorul îl voi anunţa pe wall-ul paginii de Facebook MadiCuisine şi îl voi înştiinţa şi printr-un mesaj privat trimis pe contul său personal de Facebook prin care îi voi solicita datele personale necesare livrării premiului microsoft office 2013 download free full version.

Pentru validarea câştigătorului, datele personale trebuiesc furnizate în termen de 3 zile de la data primirii mesajului privat trimis de MadiCuisine.ro herunterladen. Dacă această perioadă de timp este depăşită persoana selectată îşi pierde statutul de câştigător al tragerii la sorţi şi voi efectua o nouă extragere pentru validarea unui nou câştigător herunterladen.

O să încerc să fac câte un astfel de concurs din ce în ce mai des. Ştiu că deocamdată nu este un premiu foarte mare, însă fiindcă sunt încă la început, sper să fiţi alături de MadiCuisine.ro şi să participaţi în număr cât mai mare.

Succes,
Madi

25 decembrie 2011

Concursul s-a încheiat. Cea care se va bucura de micul premiu este…. Liana Toma. Si pentru că este Crăciunul… și pentru că v-ați înscris în numar mare, m-am gândit să vâămai fac o surpriză și să mai acord încă un premiu.

Acesta va merge la… Dragos Zota. Felicitari! Este vorba de un tăietor de blat de tort de la firma Fackelmann.

Felicitari!

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...