Cămara lunii – mai

Mai este o lună pe care eu o iubesc. Poate pentru că mi se pare cea mai frumoasă lună din an pentru că este luna florilor şi este luna în care… acum 32 de ani m-am născut facebook datei herunterladen. E o plăcere să colinzi pieţele pline de salată, ceapă şi usturoi verde, ridichi. Mirosurile sunt îmbietoare şi te îndeamnă să născoceşti tot felul de reţete delicioase herunterladen.

Ador cartofiorii noi, mici, rotunjori şi cruzi pe care să-i îmbăiez rapid în ulei încins şi să-i servesc cu smântâna şi o ploaie de mărar proaspăt herunterladen. Sau la fel de bine pot fi fierti şi transformaţi într-o delicioasă salată asezonată cu un praf de sare de mare, suc de lămâie şi ulei de măsline. 

Mazăre congelată găsim tot anul, dar nimic nu se compară cu boabele proaspete, mult mai gustoase, presărate aşa crude într-o salată sau sub formă de mâncărică delicioasă cu carne de pui, roşii proaspete şi mărar step datei viewer kostenlos.

Frunzele proaspete de spanac tânar sunt foarte apreciate sub formă de salate. Ies nişte ciorbe delicioase şi răcoritoare din spanac. Iar plăcinta e una din preferatele mele herunterladen.

Şi astea sunt doar câteva dintre minunăţiile lunii mai.

1 comentariu

  1. Măller Eduard a zis:

    Frumoasă pagină,îmi place.Cu toate ca-m întins-o de mult de-a casă dar rețetele culinare de acasă nu se cam compară cu altele,de acea îmi pare bine că există o astfel de pagină de unde mai pot și eu (ciguli) din cînd în cînd cîte-o rețetă.Mersi mult și îți doresc in viitor succes și numai bine.Ceau și totate cele bune.

    Eddi!!

    2 septembrie 2011 , 17:40

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...