24 septembrie 2012

Tort ,,Muşuroi de cârtiţă,,

Cu această reţetă particip la Campania naţională lansată de Dr. Oetker ,,Îmbogăţeşte aromele toamnei,,.Toată lumea e invitată să prăjiturească folosind esnţele Dr. Oetker, atât cele clasice de Rom,Vanilie,Migdale sau Cafea, cât şi cele trei esenţe cu extracte naturale de Portocale, Lămâie sau Mentă. Prăjiturile vor [...]

23 septembrie 2012

Pâine

E cea mai simplă şi bună reţetă de pâine pe care am încercat-o până acum. E preluată de pe site-ul ,,www.reţetelemarianei.ro,, care aparţine unei persoane foarte dragi mie. Îţi mulţumesc,Mariana!

22 septembrie 2012

Gogoşari umpluţi cu carne

De-abia aşteptam să apară gogoşarii ca să îi pot pregăti umpluţi. Îmi plac mai mult decât ardeii graşi pentru că sunt mult mai dulci. Sunt foarte buni umpluţi cu orice fel de carne sau chiar cu orez.

12 septembrie 2012

Ciorbă de legume cu lapte bătut

Vă invit să încercaţi reţeta asta simplă şi delicioasă.

4 septembrie 2012

Pui cu smântână şi ciuperci

E un preparat foarte uşor de pregătit şi foarte gustos.

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...