Păpădie şi Brebenoc

Papadie & Brebenoc

Totul a pornit de la dorinţa fetiţei mele de a avea un animăluţ. Şi pentru că ea este încă mică şi pentru că locuim la bloc… nu puteam să achiziţionăm un căţel sau o pisică karteikarten herunterladen. Eu am avut şi pisică si un  câine rottweiler care dormea în pat, pe pernă şi învelit de nu mai avea nimeni loc. Aşa că varianta cea mai potrivită au fost hamsteruţii gutschein vordrucke kostenlosen. Şi nu oricum… ci pitici. De parcă nu erau ei suficient de mici… Aşa că de astăzi nu mai suntem singure. Sunt haioşi, pufoşi şi drăgălaşi şi poartă nume inspirate de pe la desenele animate pe care le vizionăm katalog downloaden.

Vă facem cunoştinţă cu Păpădie şi Brebenoc… Marin.



2 comentarii

  1. Miha a zis:

    ce draguti sunt! 🙂

    9 februarie 2012 , 12:48

  2. Madi a zis:

    Miha…mulţumim.Pupăm!

    11 februarie 2012 , 18:59

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...