29 martie 2014

Borş de dovlecei cu ştevie

O dată cu venirea primăverii şi apariţia primelor verdeţuri, simţim nevoia sa mâncăm mai uşor. Printre preferinţe se află ştevia acrişoară, pe care am combinat-o de data asta cu dovlecei într-o ciorbiţă delicioasă. Bineînţeles că nu putea lipsi leuşteanul proaspăt!

25 martie 2014

Pene cu ananas caramelizat

Este cea de-a doua reţetă cu care vreau să particip la concursul lansat de Cristina Toth si pastele Băneasa pe site-ul ,,www.divainbucatarie.ro,,. Preparatul e foarte gustos!

23 martie 2014

Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor

Este una din reţetele cu care particip la concursul lansat de Cristina Toth şi pastele Băneasa pe ,,www.divainbucatarie.ro,,. Sunt deliciase. Nu le încercasem niciodată în varianta cu legume. Merită încercată reţeta.

17 martie 2014

Concurs cu super-premii! Se alege Mr.DeSenvis!

Atenţiune, atenţiune! Pe site-ul www.Bucataras.ro, site-ul meu de suflet pe care îl iubesc foarte tare, veţi găsi un atractiv concurs organizat împreună cu prietenii de la Delaco ostermotive for. Este vorba de un concurs drăguţ, unde participanţii vor pregăti sandvişuri care mai de care mai haioase și mai gustoase. Trebuie [...]

15 martie 2014

Baclava

De ceva vreme tot mi-e poftă de o baclava. Iată că azi i-a venit rândul. Am studiat un pic pe internet cam cum se pregăteşte, deşi am mai făcut şi mai demult şi nu am fost aşa mulţumită de rezultat. De data asta a ieşit foarte bine ! Sper să vă placă şi vouă şi să încercaţi reţeta.

2 martie 2014

Fursecuri cu nuci şi coajă de portocală

Reţeta e inspirată de pe minunatul blog ,,www.divainbucatarie.ro,,.Mulţumesc,Cristina! De mult pusesem ochii pe bunătăţile astea. Şi cum tot ne era poftă de un dulce cu nuci, am profitat şi am modificat puţin reţeta adăugându-i acest ingredient, plus coajă rasă de portocală. Delicioşi au ieşit!

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...