Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor
Este una din reţetele cu care particip la concursul lansat de Cristina Toth şi pastele Băneasa pe ,,www.divainbucatarie.ro,,. Sunt deliciase. Nu le încercasem niciodată în varianta cu legume. Merită încercată reţeta.
Ingrediente
- 200 g spaghete Băneasa
- 200 g kaizer
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 dovlecel
- 1/2 fenicul mic
- 1 ardei kapia
- smântână de gătit
- 100 g caşcaval ras fin
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel proaspăt
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul fâşii si se adaugă peste ceapă video von facebook herunterladen android. Se călesc împreună.
Ardeiul se taie beţişoare, feniculul julienne,iar morcovul şi dovlecelul se taie fâşii cu decojitorul de legume. Se adaugă peste ceapă şi kaizer şi se adaugă un pic de apă sau supă de legume java se 6 downloaden.
Când legumele s-au înmuiat puţin, se adaugă cam 200 ml smântână de gătit şi se amestecă bine.Se potriveşte gustul cu sare (atenţie video von facebook herunterladen mymedia! kaizerul e deja sărat!) şi piper. Se încorporează apoi pastele scurse şi se mută totul într-un vas de cuptor uns cu ulei. Se presară deasupra caşcavalul ras şi se dau la cuptor să se gratineze herunterladen.
Se servesc calde, presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!
Diana a zis:
Cred ca-i tare bun …
23 martie 2014 , 14:12
GATESTE CU PASTE BANEASA SI CASTIGI PREMII | Diva In Bucatarie a zis:
[…] 32. Madalina Marin Spaghete cu kaizer şi legume la cuptor […]
25 martie 2014 , 14:54