25 mai 2014

Dulceaţă de căpşuni – Multicooker

E prima dată când fac dulceaţă la Multicooker. Inspirată de grămezile parfumate de fructe de pe tarabele din pieţe, am trecut la treabă. Am strecurat şi nişte cubuleţe de ananas şi frunze proaspete de mentă. Rezultatul? Un răsfăţ dulce şi aromat pentru orice moment al zilei, ca atare sau pe pâine caldă unsă cu unt proaspăt!

24 mai 2014

Mousse de ciocolată cu mentă şi zmeură

Deliciu!

23 mai 2014

Dovlecei scăzuţi – Multicooker

Cea de-a patra reţetă este cu dovlecei. Simplă, gustoasă şi rapidă!

20 mai 2014

Ciorbă de salată – Multicooker

Partea a treia a seriei e reprezentată de o premieră. Aşadar, e prima dată când pregătesc ciorba asta. Lejeră, acrită cu oţet , dreasă cu gălbenuşuri şi smântână şi aromată cu leuştean proaspăt. Foarte bună!

19 mai 2014

Gulaş de porc – Multicooker

Cea de-a doua reţetă din noua serie Multicooker este un delicios fel doi. Un sos foarte gustos cu cărniţă fragedă, care poate fi servit cu oice garnitură.

18 mai 2014

Supă cu perişoare de pui – Multicooker

Am pus din nou la treabă aparatul Philips Multicooker. Mâncărurile ies foarte gustoase. Prima reţetă dint-o nouă serie este supa cu perişoare de pui, preferată de copii. Şi nu numai!

4 mai 2014

Muşchi de porc în crustă de nuci

Rapid şi gustos! Carne slabă cu crustă condimentată, alături de un aromat piure de ţelină cu nucşoară. Minunat!

2 mai 2014

Salată cu cartofi noi şi peşte afumat

Ador cartofii noi! Sunt delicioşi prăjiţi întregi, alături de un grătar lejer şi o salată de sezon. De data asta i-am pus într-o salată cu macrou afumat! Mmmm....foarte bună!

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...