Ciorbă de salată – Multicooker

Partea a treia a seriei e reprezentată de o premieră. Aşadar, e prima dată când pregătesc ciorba asta. Lejeră, acrită cu oţet , dreasă cu gălbenuşuri şi smântână şi aromată cu leuştean proaspăt. Foarte bună!

Ingrediente

1 legătură de ceapă verde
2 morcovi
1 ceaşcă de orez
jumătate de salată verde mare
4 gălbenuşuri
200 ml smântână de gătit
sare
piper
oţet
leuştean proaspăt

Mod de preparare

În cuva aparatului se pune ulei, apoi se selectează programul FRY.

Când uleiul s-a încins, se adaugă ceapa tocată mărunt şi morcovii raşi pe răzătoarea cu ochiuri mari anime folgen herunterladen. După ce s-au călit, se adaugă orezul, se amestecă împreună câteva minute, apoi se adaugă apă ( sau supă de legume) şi se lasă să fiarbă bine, selectând programul BOIL herunterladen.

Când orezul şi legumele sunt fierte, se adaugă frunzele de salată tocate.

În timp ce acestea fierb, se amestecă gălbenuşurile cu smântâna de gătit adventure games for free.

În oală se adaugă oţet după gust, sare, piper, şi amestecul de gălbenuşuri cu smântână ( se adaugă în el un pic din lichidul fierbinte şi se aduce la aceeaşi temperatură) free books pdf.

La sfârşit se adaugă  leuştean  proaspăt tocat.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

anime folgen herunterladen herunterladen adventure games for free free books pdf

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...