Îngheţată cu ciocolată şi lapte de cocos

Am cumpărat de curând o cutie de lapte de cocos pentru că eram foarte curioasă cum este. Am fost surprinsă plăcut să văd că are o consistenţă untoasă, exact aşa cum aveam eu nevoie pentru reţeta de îngheţată. A ieşit ceva foarte bun şi cremos şi cu siguranţă voi mai folosi laptele de cocos şi la alte preparate. Am deja multe idei.Încercaţi-o şi voi!

Ingrediente

  • 250 g lapte de cocos
  • 200 g frişcă lichdă
  • 200 g ciocolată
  • 2 linguri de fulgi de cocos

Mod de preparare

wie funktioniert herunterladen bei spotify

Se topeşte ciocolata în frişca lichidă într-un vas la foc mic. Se dă apoi la răcit. Se mixează ca să se spumeze şi se adaugă laptele de cocos ţinut în prealabil la frigider şi fulgii de cocos herunterladen. Se amestecă bine şi se pune într-o cutie de plastic ce va merge la congelator.

Se mai scoate din când în când şi se mai amestecă.

Se serveşte cu ciocolată rasă şi fulgi de cocos warum kann ich firefox nicht downloaden. E mai bună după ce a stat 10 minute la temperatura camerei.

Poftă bună!

 

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

herunterladen warum kann ich firefox nicht downloaden wie funktioniert herunterladen bei spotify

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...