Lapte de pasăre

A trecut foarte mult timp de când nu am mai preparat acest desert. Şi pentru că îmi era poftă de ceva dulce…mi-am amintit de reţeta asta care se face repede mai ales şi e şi foarte gustoasă.

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 5 ouă
  • 5 linguri zahăr  pentru albuşuri
  • 5 linguri zahăr pentru lapte
  • 1 plic vanilie Bourbon Dr. Oetker
  • coajă rasă de lămâie

Mod de preparare

Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare şi cu cele 5 linguri de zahăr.

Laptele se pune la foc mic şi când s-a încălzit se pun cu lingura gogoşi de spumă care se lasă să se umfle, apoi se scot cu spumiera pe o farfurie youtube video mit untertitelen online.

După ce s-au făcut toate ,,insuliţele,, de spumă, în laptele care fierbe încet se pun esenţa de vanilie, coaja de lămâie şi gălbenuşurile frecate cu restul de 5 linguri de zahăr minecraft minigames. Se amestecă rapid şi continuu până ce sosul se îngroaşă puţin. Se dă deoparte vasul d epe foc şi se pun peste sos gogoşile de albuş.

Desertul se serveşte rece postcard creator gratis herunterladen.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

youtube video mit untertitelen online minecraft minigames postcard creator gratis herunterladen

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...