Pulpă de miel cu mâncărică de ştevie şi ou

Cea de-a doua reţetă cu carne de miel marinată cu ajutorul caserolei de vidare rapidă Food Saver şi a aparatului de vidat este cu pulpă de miel şi o mâncărică deliciasă şi uşor de pregătit din ştevie acrişoară şi ouă. Bineînţeles că puteţi servi friptura cu orice variantă de garnitură după preferinţă, însă eu am profitat de verdaţa din piaţă şi am ales o garnitură de sezon.

Ingrediente

1 pulpă de miel
1 legătură de ceapă verde
1 legătură de leurdă
1 legătură de mărar
3 legături de ştevie
4 ouă
1 morcov
1 ceapă roşie
condimente pentru miel
vin roşu
1 foaie de dafin
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Se spală carnea şi se şterge.

Se condimentează cu amestecul special pentru miel, se pune în caserola de marinare împreună cu ceapa tocată, foaia de dafin, piper, vin şi apă sau supă de legume herunterladen. Se acoperă caserola, se conectează furtunul de vidare în orificiul special reglat pe poziţia vidare, se dă drumul aparatului Food Saver, iar când tot aerul este scos se mută butonul în poziţia închis, după care se deconectează furtunul şi se dă caserola la frigider pentru 30 de minute herunterladen.

Între timp se pregăteşte mâncărica de ştevie şi ou: se opăresc frunzele de ştevie spălate bine în apă cu puţină sare. Se scurg,se răcesc şi se toacă herunterladen.

Ceapa verde tocată şi ea mărunt se căleşte în puţin ulei alături de morcovul ras, apoi se adaugă ştevia pregătită mai înainte, leurda tocată, un pic de apă şi ouăle bătute ca pentru omletă car games for mobile for free. Se ţine la foc mic amestecând continuu până ce ouăle s-au închegat.

Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă mărarul tocat.

După acest timp se devidează caserola , se scoate carnea şi se pune într-un vas de cuptor cu ulei, apă şi vin herunterladen.

Se lasă la foc mediu să se rumenească frumos, mai adaugând din când în când apă şi vin la nevoie.

Se serveşte friptura alături de mncărica de ştevie herunterladen.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

herunterladen herunterladen herunterladen car games for mobile for free herunterladen

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...