Mâncărică de legume gratinată
E o mâncărică foarte simplă şi rapidăîn care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des, pentru că nu ne plac atât de tare. Dar a ieşit foarte gustoasă!
Ingrediente
- 1 conopidă mică
- 1 dovlecel mic
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 2-3 linguri bulion de casă
- sare
- piper
- mărar
- 2 ouă
- caşcaval ras
Mod de preparare
Conopida ruptă în bucheţele se pune la opărit în apă cu sare pentru 8 – 10 minute. Se scurge de apă şi se dă deoparte.
Ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se pun la călit în ulei, apoi se adaugă cubuleţele de dovlecel şi un pic de apă holidays. Se lasă să fiarbă un pic, apoi se adaugă bulionul, sare şi piper şi se lasă să scadă puţin sosul preţ tot de vreo 10 minute. La sfârşit se pune şi mărar tocat logo downloaden.
În capacul vasului de jena ,se pune stratul de dovlecei cu sos, apoi se aşează frumos deasupra bucheţelele de conopidă şi deasupra se toarnă ouăle bătute şi amestecate cu caşcavalul ras, un praf de sare şi piper ebooks illegal downloaden strafe. Se presară deasupra un pic de mărar tocat şi se dă vasul la cuptor la foc potrivit până ce se rumeneşte frumos preparatul.
Se poate servi şi caldă şi rece chip.de powerpoint kostenlos download.
Poftă bună!
Cristina a zis:
Trebuie incercata!!!
3 noiembrie 2013 , 10:00
Mariana Robescu a zis:
Foarte buna Mada. Pup
4 noiembrie 2013 , 18:26