Pilaf cu legume la cuptor
Nu mi-e poftă des de pilaf şi mai ales cu legume, dar pentru că vroiam ceva uşor… fără carne, m-am gândit să fac o porţie mică. A ieşit foarte bun şi a mers de minune cu nişte castraveciori la saramură.
Ingrediente
- 1 cană de orez
- 1 /2 ardei gras roşu
- 2 fire de ceapă verde
- 1 sfeclă roşie mică
- sare
- piper boabe
- ulei
Mod de preparare
explorer 8.1 for freeSe spală orezul în mai multe ape.
Legumele tăiate mărunt se călesc în puţin ulei, apoi se adaugă peste orez, se pun şi sare şi piper şi apă de două ori mai multă decât cantitatea de orez herunterladen. Se dă vasul la cuptor la foc potrivit până ce orezul e gata.
Se serveşte cu salată la alegere.
Poftă bună media automatischen!
Mare Maria a zis:
Este o mancare usoara,dar gustoasa…daca ai si niste muraturi alaturi:)!!!Pupici:X
16 martie 2012 , 18:14