Tigaie cu roşii, cartofi şi ouă

Sursa Youtube

Ingrediente

1 ceapă
3 căţei de usturoi
1 conservă de roşii cuburi
3 cartofi
4 ouă de prepeliţă / găină
sare
piper
oregano uscat
busuioc uscat
pătrunjel verde
ulei

Mod de preparare

Se curăţă cartofii, se spală, se şterg şi se taie cubuleţe. Se stropesc cu ulei şi se presară cu sare şi piper. Se pun într-un singur strat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt . Se coc la 200 de grade pentru 20 – 25 de minute.

Între timp se prepară sosul de roşii : în puţin ulei se călesc ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se adaugă roşiile, condimentele, sare şi piper după gust. Se lasă la foc mic să mai scadă sosul, cam 7 – 8 minute.

Când cartofii sunt gata, se adaugă peste sosul de roşii, apoi se pun din loc în loc ouăle. Se acoperă totul cu un capac şi se lasă la foc mic să se gătească şi ouăle.

Se serveşte preparatul presărat cu pătrunjel.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 voturi, media: 1,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...