Tocăniţă de ciuperci cu cus-cus
Ingrediente
- 1 kg ciuperci champignon
- 1oo g cus-cus
- 1 ceapă mare
- 3 linguriţe făină
- 2 căţei de usturoi
- mărar proaspăt
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare
herunterladenCiupercile se curăţă, apoi se taie lamele. Se pun la călit împreună cu ceapa tocată în puţin ulei. Se adaugă apoi o ceaşcă cu apă şi cus-cusul spălat şi se lasă să fiarbă cam 15 minute ftp program filezilla for free. Se pun căţeii de usturoi tocaţi mărunt şi făina desfăcută în puţină apă şi se amestecă energic ca să nu facă cocoloaşe. Se potriveşte gustul cu sare şi piper, iar când se dă deoparte de pe foc se adaugă mărarul tocat praat free.
Tocăniţa se serveşte cu mămăliguţă.
Poftă bună!