Macrou picant cu cartofi şi cremă de usturoi
Cui nu-i place peştele cu usturoi? Am ales de data asta…în loc de mămăliga, nişte cartofi gustoşi şi uşor de pregătit.A…şi am făcut peştele picant.
Ingrediente
- 4 fileuri de macrou
- cartofi
- usturoi
- boia iute
- sare
- cimbru uscat
- smântână
Mod de preparare
Fileurile se crestează oblic de câteva ori pe partea cu piele. În tăieturi se pun felii de usturoi,apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, boia iute şi cimbru uscat songs spotify.
Se pregăteşte tava de cuptor, se tapetează cu hârtie de copt care se unge cu ulei, apoi se aşează fileurile cu partea cu piele în sus. Se dă tava la cuptor la foc potrivit herunterladen. Bucăţile de peşte se întorc o dată sau de două ori , ca să se rumenească frumos pe ambele părţi.
Se face o cremă din usturoiul zdrobit (sau ras pe răzătoarea mică), frecat cu sare, un pic de ulei şi smântână hoe tiptoien.
Se serveşte peştele cu cartofi (curăţaţi, spălaţi, taiaţi rondele şi fierţi pe jumătate cu sare, apoi scurşi, condimentaţi după gust şi prăjiţi) şi cremă de usturoi xbox aufnahmen herunterladen.
Poftă bună!