Salată Chef Smart cu pui la grătar

Bucataras.ro mi-a oferit posibilitatea de a folosi minunatul Salad Chef Smart. E un sistem foarte ingenios care ajută la repararea salatelor şi mâncărurilor cu legume sau la deserturile cu fructe. Accesoriile pentru tăiat de diverse mărimi, dau posibilitatea ca ingredientele să fie mărunţite direct în bol, care poate fi apoi folosit la servirea mesei. Îl găsiţi aici http://iteleshop.ro/.
Urmariti şi filmuletul şi cu sigurantă vă va placea acest produs şi veti dori să îl aveţi drept ajutor în bucătărie!
https://www.youtube.com/watch?v=fi9HT4pKwNU

Ingrediente

1 piept mic de pui
2 roşii
părţile centrale de la două salate verzi
2 felii de pâine
sos maioneză
sare
piper
oţet
ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se dezosează, apoi bucăţile de carne se un cu un pic de ulei, apoi se condimentează cu sare şi piper şi se pun la fript pe grătar updates selbst über getaktete datenverbindungen automatisch herunterladen.

După ce puiul e gata, se rumenesc tot pe grătar şi feliile de pâine, unse şi ele în prealabil cu puţin ulei şi presărate cu sare şi iper herunterladen.

Se montează la Chef Smart accesoriul pentru taiat cu pătrăţele mici.

Se taie pe rând roşiile, salata, puiul fript şi pâinea prăjită siri app herunterladen.

În acelaşi bol se amestecă ingredientele cu sare, piper, ulei şi oţet după gust, iar sosul maioneză se adaugă în momentul servirii.

Poftă bună subway surfer das spiel zum herunterladen!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

updates selbst über getaktete datenverbindungen automatisch herunterladen herunterladen siri app herunterladen subway surfer das spiel zum herunterladen

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...