Ciorbă de ciolan afumat
E super simplă ciorbiţa, se face repede şi e nemaipomenit de bună!
Ingrediente
- 1 ciolan afumat fără os
- 1 ceapă mare
- 1 morcov mare
- 1 ardei gras roşu
- 4 gălbenuşuri
- 200 ml smântână pentru gătit
- oţet
- sare
- pătrunjel proaspăt
- ulei
Mod de preparare
reader herunterladenSe călesc în ulei ceapa şi morcovul tăiate mărunt. Se adaugă bucăţelele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă bine, apoi se adaugă ardeiul tocat herunterladen.
Într-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântâna şi se adaugă zeamă din ciorbă ca să aducem la aceeaşi temperatură , ca să nu aibă aspect de prins amazon prime filme downloaden laptop. Se amestecă bine, se adaugă oţet şi sare după gust. Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Poftă bună!
stefania luca a zis:
arata bine o sa incerc sa vad dak imi iese. 😀
2 martie 2013 , 17:55
Gabriela Gitoi a zis:
asta arata intr-un mare fel! se vede ca esti tauroaica, si mama la fel, pregateste numai minunatii!
13 aprilie 2013 , 20:12
Cristina a zis:
Cum:ciolan afumat fără os????
22 ianuarie 2017 , 18:12