Timp preparare: 1 oră

22 iunie 2012

Cheesecake cu roşii

Mi-a venit ideea acestui cheesecake sarat răsfoind revista ,,Sale & Pepe,, o ediţie din Italia. A ieşit ceva foarte gustos care e bun şi cald şi rece. Încercaţi şi voi!

16 iunie 2012

Gogoşi greceşti

Sunt de fapt gogoşi din aluatul opărit pentru eclere. Se servesc cu miere şi scorţişoară măcinată.

16 iunie 2012

Cupcakes cu spumă de zmeură şi ciocolată albă

Ador zmeura!E atât de delicată şi delicioasă! Am vrut să fac un desert rapid şi cum am descoperit de curând că îmi place să fac brioşe, m-am gândit să le pun şi o pălărioară de spumă aromată! Sper să vă placă!

10 iunie 2012

Brioşe negrese cu ciocolată, vişine şi cocos

Reţeta de bază am luat-o din revista GoodFood. Şi pentru că aveam vişine,şi pentru că îmi plac în combinaţie cu ciocolata...a ieşit ce vedeţi.

8 iunie 2012

Tartă cu caise şi iaurt

Pentru că pieţele sunt pline de fructe delicioase, m-am gândit să pregătesc o delicioasă tartă cu caise. Reţeta am luat-o de pe ,,cantboilanegg.blogspot.com,,.A ieşit delicioasă!

Şniţele de cod la cuptor

29 mai 2012

Şniţele de cod la cuptor

Pentru că am vrut să fac nişte şniţele mai dietetice, m-am gândit să le pregătesc la cuptor.Sunt foarte bune, mai uşoare şi se pot mânca cu garnitură la alegere.plus că se fac şi repede.

Fursecuri cu multă ciocolată

28 mai 2012

Fursecuri cu multă ciocolată

O reţetă din volumul 2 ,,Best of GoodFood - prăjituri,torturi şi fursecuri,,.Bune de servit alături de o cafea aromată, o cană cu lapte sau chiar de oferit cadou.

Pizza GoodFood

27 mai 2012

Pizza GoodFood

Am numit-o aşa pentru că reţeta blatului o am dintr-o revista GoodFood.Vreau să vă spun că am fost încântată foarte tare de cum a ieşit şi cu siguranţă o voi mai folosi şi altă dată când voi mai face pizza.Încercaţi şi voi şi spuneţi-mi cum vi s-a părut.

Cremă de zahăr ars

19 mai 2012

Cremă de zahăr ars

Pentru musafirii de mâine am pregătit acest desert foarte simplu şi foarte gustos. Crema am făcut-o la bain-marie pentru că îmi place foarte mult consistenţa ei perfect fină în comparaţie cu cea pregătită clasic ,plus că în felul acesta mie îmi iese mai mult sirop....Poate fi servită cu frişcă bătută sau ca atare, dar [...]

Baklava Muffins

16 mai 2012

Baklava Muffins

Reţetă luată din revista "Good Food"... un număr din anul 2006.

Brownie Chocolate Cake

13 mai 2012

Brownie Chocolate Cake

Astăzi, de ziua mea, vă servesc cu o delicioasa şi ciocolatoasă prăjitură.

Fursecuri cu lămâie şi nucă

9 mai 2012

Fursecuri cu lămâie şi nucă

Reţeta de bază pentru fursecuri este luată din revista ,,Good Food''. Sunt uşor de făcut şi pot fi aromate cu nucă simplă, nucă de cocos, portocală, fulgi de ciocolată, pot fi lipiţi cu gem sau cremă...după imaginaţie.

Supă de pui cu fidea

24 aprilie 2012

Supă de pui cu fidea

Mi se pare cea mai simplă, delicioasă şi revigorantă supă. O ador!

Mâncare de cartofi cu mazăre şi smântână

24 aprilie 2012

Mâncare de cartofi cu mazăre şi smântână

E foarte simplă şi cu ingrediente mereu la îndemână.

Prăjitură cu nucă

22 aprilie 2012

Prăjitură cu nucă

Are la bază reţeta prăjiturii "Chinezoaica" doar că eu nu i-am mai pus glazura de ciocolată, ci am presărat peste crema de gălbenuşuri nişte nucă prăjită şi măcinată şi a rezultat un start subţirel de bezea delicioasă.

Pagina 9 din 13« Prima...7891011...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...