22 iunie 2012
Cheesecake cu roşii
Mi-a venit ideea acestui cheesecake sarat răsfoind revista ,,Sale & Pepe,, o ediţie din Italia. A ieşit ceva foarte gustos care e bun şi cald şi rece. Încercaţi şi voi!
22 iunie 2012
Mi-a venit ideea acestui cheesecake sarat răsfoind revista ,,Sale & Pepe,, o ediţie din Italia. A ieşit ceva foarte gustos care e bun şi cald şi rece. Încercaţi şi voi!
16 iunie 2012
Sunt de fapt gogoşi din aluatul opărit pentru eclere. Se servesc cu miere şi scorţişoară măcinată.
16 iunie 2012
Ador zmeura!E atât de delicată şi delicioasă! Am vrut să fac un desert rapid şi cum am descoperit de curând că îmi place să fac brioşe, m-am gândit să le pun şi o pălărioară de spumă aromată! Sper să vă placă!
10 iunie 2012
Reţeta de bază am luat-o din revista GoodFood. Şi pentru că aveam vişine,şi pentru că îmi plac în combinaţie cu ciocolata...a ieşit ce vedeţi.
8 iunie 2012
Pentru că pieţele sunt pline de fructe delicioase, m-am gândit să pregătesc o delicioasă tartă cu caise. Reţeta am luat-o de pe ,,cantboilanegg.blogspot.com,,.A ieşit delicioasă!
29 mai 2012
Pentru că am vrut să fac nişte şniţele mai dietetice, m-am gândit să le pregătesc la cuptor.Sunt foarte bune, mai uşoare şi se pot mânca cu garnitură la alegere.plus că se fac şi repede.
28 mai 2012
O reţetă din volumul 2 ,,Best of GoodFood - prăjituri,torturi şi fursecuri,,.Bune de servit alături de o cafea aromată, o cană cu lapte sau chiar de oferit cadou.
27 mai 2012
Am numit-o aşa pentru că reţeta blatului o am dintr-o revista GoodFood.Vreau să vă spun că am fost încântată foarte tare de cum a ieşit şi cu siguranţă o voi mai folosi şi altă dată când voi mai face pizza.Încercaţi şi voi şi spuneţi-mi cum vi s-a părut.
19 mai 2012
Pentru musafirii de mâine am pregătit acest desert foarte simplu şi foarte gustos. Crema am făcut-o la bain-marie pentru că îmi place foarte mult consistenţa ei perfect fină în comparaţie cu cea pregătită clasic ,plus că în felul acesta mie îmi iese mai mult sirop....Poate fi servită cu frişcă bătută sau ca atare, dar [...]
13 mai 2012
Astăzi, de ziua mea, vă servesc cu o delicioasa şi ciocolatoasă prăjitură.
9 mai 2012
Reţeta de bază pentru fursecuri este luată din revista ,,Good Food''. Sunt uşor de făcut şi pot fi aromate cu nucă simplă, nucă de cocos, portocală, fulgi de ciocolată, pot fi lipiţi cu gem sau cremă...după imaginaţie.
24 aprilie 2012
Mi se pare cea mai simplă, delicioasă şi revigorantă supă. O ador!
24 aprilie 2012
E foarte simplă şi cu ingrediente mereu la îndemână.
22 aprilie 2012
Are la bază reţeta prăjiturii "Chinezoaica" doar că eu nu i-am mai pus glazura de ciocolată, ci am presărat peste crema de gălbenuşuri nişte nucă prăjită şi măcinată şi a rezultat un start subţirel de bezea delicioasă.
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.