4 ianuarie 2014
Având chef de prăjiturit aşaa...la început de an, am cautat prin colecţia mea de reviste culinare ( care ...vă asigur....sunt într-un număr foarte mare, însă întotdeauna mai e loc şi pentru altele....:)))) şi m-am oprit la o reţetă din ,,Bucataria pentru toti ,, din 2010. E o prăjitură cu foi, nu exagerat de dulce şi [...]
8 decembrie 2013
Am folosit Multicookerul pentru această reţetă, pentru că m-am gândit că l-am cam lăsat să se odihnească. Nu că aragazul ar fi mers mai mult în ultima vreme....
25 noiembrie 2013
Încă o reţetă din categoria Multicooker şi inspirată din revista GoodFood.Combinaţie delicioasă de pui cu ciuperci , smântână şi bacon şi inedită datorită asocierii cu dulcea mazăre! De încercat!
19 noiembrie 2013
Somonul e unul din peştii preferaţi. La grătar îmi place cel mai mult.Şi neapărat cu sos...
18 noiembrie 2013
Ceva bun, dar nu pentru cine ţine post. Vinovatul? Multicooker, bineînţeles.Rezultat delicios!
9 noiembrie 2013
Ce-a de-a doua reţetă pregătită la minunatul Multicooker, este o ciorbă de potroace. Sper să vă placă!
18 septembrie 2013
O reţetă simplă, aşa cum v-am obişnuit,dar foarte gustoasă. Vinul roşu şi usturoiul din compoziţia de carne, îi dau o aromă extraordinară. Luaţi de gustaţi!
26 august 2013
Mă gândeam de ceva vreme sa mai pregătesc o lasagna. Am găsit foi proaspete, ceea ce m-a încândat nevoie mare. Aşa că m-am apucat de treabă.Nu este chiar originala reţetă, dar este varianta mea. Nu pot să vă spun cât de bună a ieşit! Sunt foarte încântată de rezultat!
5 august 2013
Pieptul de pui se spală, se usucă, se dezosează şi se taie ca pentru şniţele. Se condimentează cu sare şi piper şi se pune la fript în tigaia grill unsă cu puţin ulei fifa 18 aktuelle kader herunterladen. Se întoarce o singură dată. Între timp se pun la călit ceapa tocată mărunt şi morcovul şi […]
24 iunie 2013
Se prepară întâi crema de ciocolată care trebuie să stea la frigider până pregătim blatul şi spums de zmeură. Se pun ciocolata, frişca, cacaoa şi esenţa de rom într-un vas la foc mic herunterladen. Se amestecă până la omogenizare, apoi se dă la rece. Pentru blat : se bat albuşurile spumă tare cu un praf […]
30 aprilie 2013
Combinaţie delicioasă de ciocolată şi cafea! Serviţi!
22 aprilie 2013
Şi în pragul Sfintelor Sărbători de Paşte, Dr. Oetker lansează campania "Sărbătorile au gustul prăjjiturilor de casă". Am răspuns cu drag invitaţiei de a participa şi de data asta. Am ales să pregătesc din Reţetar "Prăjitura cu căpşuni" (o să găsiţi varianta originală cu zmeură, dar pentru că nu am găsit... am [...]
16 martie 2013
herunterladen Se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu jumătate de cană de zahăr, iar gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr. Peste crema de gălbenuşuri se pune brânza, praful de budincă, esenţa, praful de copt, ciocolata mărunţită cu cuţitul, frişca bătută obţinută din 150 ml lichidă, apoi se [...]
3 martie 2013
O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!
24 decembrie 2012
Am vazut reţeta Angelicăi Nistor (www.angi-food.blogspot.ro)şi mi-a plăcut foarte mult. De caramel nu am fost eu foarte încântată pentru că nu mi-a ieşit chiar cum trebuia, dar a rezultat un cozonac bun şi aspectuos. Diseara duc într-o vizită unul cadou şi sper sa le placa gazdelor.