Budincă de dovlecei cu brânză
Aperitiv uşor, gustos şi rapid de făcut!
Ingrediente
2 dovlecei
200 g brânză telemea
1 legătură de mărar
4 ouă
4 linguri făină
2 ciuperci mari champignon
piper
1 ou + 2 linguri smântână + 1 linguriţă pastă de tomate pentru uns
Mod de preparare
Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.
Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după gust musik aufnahme programm kostenlos downloaden deutsch.
Se omogenizează compoziţia , apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se unge cu oul bătut cu pasta de tomate şi smântâna whatsapp pdf herunterladen.
Se coace cam 30 – 40 de minute la foc mic.
Se porţionează când s-a răcit.
Se poate servi ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi şi mărar herunterladen einstellen.
Poftă bună!
Mariana Robescu a zis:
Arata foarte bine. O fac si eu si mai adaug ba piept de pui la gratar, ba sunca…. Pupici Mada
7 august 2014 , 14:23