Ciocolată de casă cu coajă de citrice şi caju
După o reţetă by Bucătar Maniac. Am adăugat eu coaja de citrice pentru o aromă de iarnă şi alune caju.
Ingrediente
- 45 g unt sau margarină
- 80 ml apă
- 200 g zahăr
- 250 g lapte praf
- 25 g cacao
- coajă rasă de portocală şi mandarină
- alune caju prăjite şi sărate
Mod de preparare
Se face un sirop din apă şi zahăr. Se amestecă la foc mic până s-a dizolvat tot zahărul, apoi se adaugă untul sau margarina şi coaja rasă de citrice hermes package ticket. Se mai lasă să dea câteva clocote împreună, apoi se dă la răcit.
Se împarte siropul în două, la fel şi laptele praf. În jumătate se adaugă laptele praf cu alune zdrobite şi coajă de citrice, iar în cealaltă jumătate laptele amestecat cu cacaoa, alune şi coajă de citrice adobe flash player 8.0 kostenlos downloaden. Se amestecă bine ambele compoziţii… atenţie! nu cu mixerul că vor fi foarte vârtoase!… apoi se pun într-un vas tapetat cu folie de plastic şi se lasă la temperatura camerei să se usuce până a doua zi herunterladen.
Poftă bună!
Cristina a zis:
delicioasa!
30 noiembrie 2011 , 20:33
Madi a zis:
Cristina….mă bucur că îţi place.
30 noiembrie 2011 , 20:49
Mare Maria a zis:
Cu ingrediente asa putine sa faci o asemenea minunatie…….!!!Felicitari:))))))Pupici:x
30 noiembrie 2011 , 22:00
Madi a zis:
Maria…..îţi mulţumesc. Nu mai făcusem de mult ciocolată de casă…..şi chiar am păpat-o cu mare plăcere. Pup şi eu.
1 decembrie 2011 , 14:18
Sylvia a zis:
Excelenta reteta o sa fac in we, tare bine ti-a iesit. Pupici multi din France !
30 noiembrie 2011 , 23:14
Madi a zis:
Sylvia….spor la treabă! Mă bucur că îţi place. Te pup şi te îmbrăţişez cu drag!
1 decembrie 2011 , 14:19