Năsturei
Am găsit reţeta într-o revistă ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi s-au părut foarte drăguţe fursecurile şi sunt foarte uşor de făcut. În plus….pot fi aromate după gust.Sper să vă placă!
Ingrediente
- 380 g făină
- 120 g zahăr pudră vanilat
- un praf de sare
- 250 g unt
- 2 gălbenuşuri
- cacao
- colorant alimentar
- esenţă de vanilie
- esenţă de rom
- esenţă de portocale
Mod de preparare
vogelgesang herunterladenFăina se cerne şi se amestecă cu zahărul pudră şi un praf de sare. Se adaugă untul moale şi se amestecă. Se adaugă şi gălbenuşurile şi se frământă un aluat care se împarte şi se colorează şi aromatizează după gust şi care va merge la frigider pentru cel puţin o oră herunterladen.
Se scot bucăţile de aluat pe masa presărată cu puţină făină şi se întind cu sucitorul nu foarte subţiri. Se decupează cerculeţe, în interiorul lor se mai face un cerculeţ mai mic însă fără a tăia, doar ca să se împrime uşor, apoi se fac găurelele cu capătul mai gris al unui beţişor de frigăruie youtube videos download firefox plugin.
Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc 10 minute.
Se pot lipi câte dou cu cremă de ciocolată.
Poftă bună!
Rocsy Ciobanu a zis:
Imi plac foarte mult si ca aspect si ca gust..Bravo…
30 noiembrie 2012 , 20:31