Ciorbă de potroace la Crock Pot

Este prima reţetă din cele 5 pe care am fost provocată de către minunatul Bucătăraş.ro, să le pregătesc la minunata oală minune. Slow cooker-ul Crock Pot găteşte simplu, gustos şi sănătos. Datorită tehnicii de gătit, ingredientele îşi vor păstra vitaminele şi gustul. Ciorbele, tocăniţele şi deserturile delicioase vor fi gătite şi păstrate la cald, numai bune de a fi puse pe masa familiei. Merită să facă parte din colecţia de aparate de bucătărie, astfel că vom mânca mai gustos şi mai sănătos!

Ingrediente

500 g carne pui (spinări, aripi, inimi, pipote)
2 morcovi
1 ceapă
1 ardei gras
1 ţelină mică
1 păstârnac
1 cartof mare
2 roşii decojite
pastă de tomate
borş după gust
sare
piper
leuştean proaspăt

Mod de preparare

Se spală carnea şi se pune în vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu 1,5 l apă android email anhänge nicht herunterladen.

Se setează pe aparatul Crock Pot slow pentru 2 ore.

Când timpul a expirat se adaugă toate legumele curăţate şi tocate cubuleţe şi se setează aparatul pe high pentru 4 ore audible manager downloaden.

Cu 15 minute înainte de terminarea timpului se adaugă pasta de tomate, borşul, sare şi piper.

La sfârşit adaugăm verdeaţa tocată mărunt about you app herunterladen.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

android email anhänge nicht herunterladen audible manager downloaden about you app herunterladen

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...