Medalioane de porc cu ciuperci şi salată
Am lipsit o vreme de pe blog, dar revin cu o reţetă simplă , rapidă şi foarte gustoasă.
Ingrediente
- 1 muşchiuleţ de porc
- 4 ciuperci
- salată asortată
- 6 roşii cherry
- sare
- piper
- condimente pentru carnea de porc
- ulei
- oţet
Mod de preparare
Muşchiuleţul se curăţă de fibre şi eventualele resturi de grăsime şi pieliţe, apoi se taie în 6 bucăţi egale (de preferat să fie cam de aceeaşi grosime pe toată lungimea lui) scratch project herunterladen. Se leagă cu aţă ca să îşi păstreze forma, apoi se ung cu ulei şi se presară cu sare, piper şi condimente. Se pun împreună cu ciupercile tăiate felii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt unsă cu ulei routesen op garmin. Se dau la cuptor la foc potrivit şi se întorc o singură dată.
Eu am avut o pungă de salată asortată ( andive, radicchio, praz, rucola) pe care am amestecat-o cu roşioarele tăiate pe jumătate, puţin ulei, sare şi oţet cdburnerxp herunterladen.
Se aşează pe farfurie salata, apoi se pun deasupra medalioanele şi ciupercile.
Poftă bună!