Gustare cu friptură de curcan

Reţeta asta se poate face cu orice fel de rest de friptură. Eu am avut pulpă dezosată de curcan pe care am gătit-o încet timp de 2 ore jumătate, asezonată cu sare, piper şi cimbru. Din ce a rămas am făcut aceste gustări delicioase!

Ingrediente

friptură de curcan (pulpă)
maioneză cu usturoi şi pătrunjel
ardei iuţi muraţi
castraveţi muraţi în saramură
felii de pâine
sare
piper

Mod de preparare

Am reîncălzit friptura, apoi am rupt-o fâşii cu furculiţa.

Am făcut o maioneză rapidă cu mixerul vertical dintr-un ou crud, ulei cam 200-250 ml, o linguriţă de muştar, puţină zeamă de lămâie şi sare herunterladen. Evident că nu o vom folosi pe toată, pentru că iese destul de multă pentru reţeta noastră. Amestecăm doar cât considerăm că folosim cu usturoi ras fin şi pătrunjel tocat mărunt ard mediathek downloaden legal.

Castraveţii muraţi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Ungem feliile de pâine cu maioneza cu usturoi şi pătrunjel şi punem deasupra fâşii de carne, castraveţi şi ardei iuţi muraţi anime ganze staffeln downloaden.

Se pot încălzi uşor gustările la cuptor.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 3,00)
Se încarcă...

herunterladen ard mediathek downloaden legal anime ganze staffeln downloaden

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...