Borş cu perişoare de pui
Am mâncat mai mult supe în ultima vreme… şi evident că mi s-a făcut poftă de o ciorbiţă acră… delicioasă. Şi care putea fi cea mai bună alegere, decât cea de perişoare.
Ingrediente
-
- 500 g carne tocată de pui
- 2 linguri cu orez
- 1/2 ţelină
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 2 cartofi
- 2 roşii decojite
- 1 l borş
- 1 legătură de leuşean
- sare
- piper
- ulei
- 1 ou pentru zdrenţe
- smântână pentru servit
Mod de preparare
Rădăcinoasele se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari. Ceapa se toacă mărunt. Se pun împreună la călit în puţin ulei herunterladen. Se adaugă apă şi se lasă să fiarbă la foc mic.
Carnea se condimentează cu sare şi piper, se adaugă orezul spălat şi scurs şi se amestecă bine videos with realplayer is not possible. Se formează perişoare care se pun la fiert peste legume. Se mai adaugă apă.
Când perişoarele sunt aproape fierte, se adaugă cubuleţe de cartofi şi de roşii zoom videobellen downloaden laptop. Se pun borşul dat în clocot, sare şi piper. Se fierb bine toate şi spre sfârşit se bate oul bine şi se toarnă în ciorbă, amestecând cu o furculiţă ca să se formeze zdrenţe grafikkarte herunterladen. Se mai lasă să dea un clocot, apoi se stinge focul şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Ciorbiţa se serveşte cu ardei iute, ceapă sau smântâna plugin download openatv.
Poftă bună!
Stan Marioara a zis:
Aceasta reteta consider ca este cea mai reusita din cate am cautat. O pregatesc cu toata convingerea ca va fi pe gustul tuturor. Va multumesc
11 noiembrie 2011 , 18:00
Madi a zis:
Ma bucur ca va place reteta mea. Astept sa imi spuneti daca a fost pe placul familiei dumneavoastra.
11 noiembrie 2011 , 19:17