Supă de viţel cu găluşte

Mod de preparare

Se pune osul la fiert în apă rece. În timpul fierberii se ia spuma care se ridică deasupra.

Când e bine fiert, se scoate din supa şi se pun atunci legumele curăţate şi tăiate mare herunterladen. Tot acum se prepară şi compoziţia pentru găluşte: se bat ouăle, se pune puţină sare, apoi se adaugă grişul în ploaie până se obţine un aluat cam ca o smântână mai grosuţă xbox games downloaden. Se pun găluştele în supa care nu clocoteşte, eventual se dă deoparte de pe foc, apoi se lasă să fiarbă câteva minute şi se toarnă un castronel cu apă foarte rece deasupra youtube videos app apple. Se repetă operaţiunea asta de vreo 2 sau 3 ori până ce găluştele sunt frumos crescute şi pufoase.

Se potriveşte gustul cu delikat şi se presară deasupra verdeaţă proaspăt tocată gitarrennoten kostenlos downloaden.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

herunterladen xbox games downloaden youtube videos app apple gitarrennoten kostenlos downloaden

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...