Krem a la Krem
O prăjitură delicioasă pe care o pregătesc des. Merită încercată.
Ingrediente
Blat:
- 6 ouă
- 6 linguri cu zahăr
- 1 plic praf Creme Ole de ciocolată Dr.Oetker
Cremă:
- 350 ml frişcă lichidă
- 50 ml lapte
- 1 plic praf Creme Ole de vanilie Dr. Oetker
Glazura:
- 100 ml frişcă lichidă
- 2 ciocolate cu lapte sau amăruie
- 50 g unt
- 2 linguri lichior cremă de ciocolată
Mod de preparare
Blat: se bat albuşurile spumă tare cu zahărul. Se adaugă apoi pe rând gălbenuşurile amestecând foarte bine după fiecare şi la urmă praful de cremă firefox imac. Se toarnă compoziţia în tava 25/35 cm tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc potrivit cam 25 de minute. Se dă la răcit.
Se prepară crema: în vasul mixerului se pun frişca şi laptele reci, apoi se adaugă praful de cremă pou kostenlos downloaden. Se mixează bine. Dacă rezultă o cremă prea consistentă se mai subţiază cu puţin lapte.
Glazura: într-un vas cu fund gros se pun ciocolata ruptă în bucaţele, frişca lichidă şi untul herunterladen. Se pun la foc mic până se topesc şi se amestecă pâna se obţine o cremă omogenă. Se dă la racit, apoi se adaugă lichiorul cremă.
Peste blatul răcit se adaugă crema şi deasupra se întinde glazura perinorm normen herunterladen. Se dă la rece pâna a doua zi.
Poftă bună!