Merengue cu frişcă, fructe & love

Merengue cu frişcă, fructe & love

M-am cam ferit până acum să fac bezele. Poate pentru că prima încercare a fost un eşec. Dar iată că o reţetă din revista GoodFood m-a convins şi am încercat din nou. A fost un succes, iar gustul divin. Bucuraţi-vă și voi!

Ingrediente

 • 2 albuşuri reci
 • 8 linguriţe cu zahăr
 • 2 linguriţe cu amidon
 • 1 linguriţă cu oţet
 • frişcă bătută
 • fructe la alegere
 • zahăr pudră pentru ornat

Mod de preparare

Se bat albuşurile întâi cu un praf de sare şi 4 linguriţe de zahăr până obţinem o spumă şi zahărul s-a topit. Adăugăm apoi celelalte 4 linguriţe de zahăr şi batem în continuare herunterladen.

Într-o ceşcuţă se amestecă amidonul cu oţetul. Pasta obţinută se adaugă peste spuma de albuşuri şi mai batem câteva minute ca să se încorporeze bine app store without wi-fi.

Pe o hartie de copt trasăm un cerc cu diametrul de 14 cm. Punem spumă în interiorul lui într-un strat cam de 2 cm, apoi pe margine cu linguriţa facem grămăjoare păstrând conturul wann kann man modern warfare herunterladen. Punem la copt în cuptorul preîncălzit pentru circa o oră şi lăsat cu uşa întredeschisă. Se dă la răcit.

Pe blatul de merengue se pun frişcă bătută, fructe tăiate la alegere şi se presară zahăr pudră warcraft 3 reforged maps. Se serveşte imediat.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (8 voturi, media: 4,38)
Se încarcă...

herunterladen app store without wi-fi wann kann man modern warfare herunterladen warcraft 3 reforged maps

Reţete similare

4 comentarii

 1. diana a zis:

  minunate! arata foarte bine! felicitari!

  10 februarie 2012 , 20:09

 2. Madi a zis:

  Diana, mulţumesc. Mă bucur mult că îţi plac.

  10 februarie 2012 , 20:26

 3. Natalia a zis:

  ce bine arata

  5 iunie 2012 , 16:52

 4. Madi a zis:

  Natalia….mulţumesc. mă bucur mult că îţi place. A fost şi foarte gustos şi simplu de făcut.

  8 iunie 2012 , 19:35

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...