Paleuri cu ciocolată

Ne plac mult aceste fursecuri cu ciocolată. Se găsesc în comerț şi cu gem, însă cele cu cremă de ciocolată sunt mult mai bune. Plus că nu se fac greu deloc şi ies multe din cantitățile date. Am preluat reţeta de pe site-ul Simonei Callas (simonacallas.com), căreia îi mulțumesc. Încercaţi cu încredere, vă vor plăcea!

Ingrediente

Fusecuri:
200 g unt moale
200 g zahăr pudră
3 ouă
300 g făină
1/2 linguriţă praf de copt
2 fiole esenţă de vanilie
un praf de sare

Crema:
100 g ciocolată amăruie cu 70% cacao
150 ml frişcă lichidă
1 lingură zahăr pudră

Glazura:
100 g ciocolată amăruie cu 70% cacao
1 linguriţă de ulei

Mod de preparare

Se mixează spumă untul cu zahărul.

Se adaugă pe rând ouăle şi vanilia, iar la sfărşit se încorporează făina cernută cu praful de copt şi sarea windows dvd player download kostenlos.

Rezultă un aluat moale din care se formează cu poşul grămăjoare pe tava tapetată cu hârtie de copt (la distanţă de 2 sau 3 cm una de alta),  care se coc la 180 grade pentru 15 minute calendar 2020 nrw for free. Se scot la răcit pe o tavă.

Pentru cremă : se înfierbântă frişca lichidă împreună cu zahărul pudră, apoi se toarnă peste ciocolata ruptă în bucăţele fishdom 3 kostenlos downloaden. Se lasă câteva minte, apoi se omogenizează crema şi se dă la frigider. Înainte să umplem paleurile, se mixează puţin.

Pentru a obţine glazura, se topeşte ciocolata rapid la cuptorul cu microunde împreună cu uleiul iphone 11 ringtone.

Fusecurile răcite se lipesc două câte două cu cremă şi se glasează cu ajutorul unui cornet confecţionat din hârtie de copt.

Poftă bună titan quest kostenlosen vollversion!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

windows dvd player download kostenlos calendar 2020 nrw for free fishdom 3 kostenlos downloaden iphone 11 ringtone titan quest kostenlosen vollversion

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...