Paleuri cu ciocolată
Ne plac mult aceste fursecuri cu ciocolată. Se găsesc în comerț şi cu gem, însă cele cu cremă de ciocolată sunt mult mai bune. Plus că nu se fac greu deloc şi ies multe din cantitățile date. Am preluat reţeta de pe site-ul Simonei Callas (simonacallas.com), căreia îi mulțumesc. Încercaţi cu încredere, vă vor plăcea!
Ingrediente
Fusecuri:
200 g unt moale
200 g zahăr pudră
3 ouă
300 g făină
1/2 linguriţă praf de copt
2 fiole esenţă de vanilie
un praf de sare
Crema:
100 g ciocolată amăruie cu 70% cacao
150 ml frişcă lichidă
1 lingură zahăr pudră
Glazura:
100 g ciocolată amăruie cu 70% cacao
1 linguriţă de ulei
Mod de preparare
Se mixează spumă untul cu zahărul.
Se adaugă pe rând ouăle şi vanilia, iar la sfărşit se încorporează făina cernută cu praful de copt şi sarea windows dvd player download kostenlos.
Rezultă un aluat moale din care se formează cu poşul grămăjoare pe tava tapetată cu hârtie de copt (la distanţă de 2 sau 3 cm una de alta), care se coc la 180 grade pentru 15 minute calendar 2020 nrw for free. Se scot la răcit pe o tavă.
Pentru cremă : se înfierbântă frişca lichidă împreună cu zahărul pudră, apoi se toarnă peste ciocolata ruptă în bucăţele fishdom 3 kostenlos downloaden. Se lasă câteva minte, apoi se omogenizează crema şi se dă la frigider. Înainte să umplem paleurile, se mixează puţin.
Pentru a obţine glazura, se topeşte ciocolata rapid la cuptorul cu microunde împreună cu uleiul iphone 11 ringtone.
Fusecurile răcite se lipesc două câte două cu cremă şi se glasează cu ajutorul unui cornet confecţionat din hârtie de copt.
Poftă bună titan quest kostenlosen vollversion!