Pâine cu ceapă şi măsline

Pentru că reţeta de chifle pe care am făcut-o mai demult a fost una buna, m-am gândit să fac varianta cu ceapă şi măsline. A ieşit pufoasă şi foarte gustoasă!

Ingrediente

310 g făină
2 linguriţe rase drojdie uscată
3 linguri ulei de măsline
2 linguriţe rase de sare
1 linguriţă rasă zahăr
180 ml apă calduţă
15 măsline fără sâmburi tocate (după preferinţă : negre, naturale, verzi...)
cozile de la 3 cepe verzi tocate mărunt
1 ou bătut

Mod de preparare

Se pun în vasul robotului 160 g făină cernută, drojdia uscată, sarea şi zahărul, apoi se toarno apa amestecată cu uleiul .

Se montează cârligul de frământare şi se amestecă câteva secunde itunesen windows free.

Se opreşte aparaul şi se adaugă şi restul de 150 g făină cernută şi se frământă cca. 5 minute la viteză medie.

Se adaugă măslinele şi ceapa verde pe care le încorporăm cu mâna în aluat, după care mai frîmântăm 1 minut la robot la viteză mare ganze playlist herunterladen.

Se scoate aluatul pe masa pudrată cu făină, se formează o bilă care se cântareşte şi din ea se fac 12 rulouri egale.

Se pun în tava de copt tapetată cu hârtie de copt şi se lasă la crescut 45 de minute sims 3 late night download for free.

După acest timp se ung cu ou bătut  şi se dau la cuptorul încins la 180 de grade şi căldură sus/jos pentru 25 de minute, dintre care ultimele 5 minute cu ventilaţie musik von odnoklassniki herunterladen.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

itunesen windows free ganze playlist herunterladen sims 3 late night download for free musik von odnoklassniki herunterladen

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...