Omletă cu brânză de oaie şi ceapă verde

Mic dejun săţios şi foarte gustos. Imi place că există o gamă variată de ingrediente pe care le putem folosi pentru a pregăti o omletă.

Ingrediente

3 ouă
2 fire de ceapă verde
brânză sărată de oaie
mărar proaspăt
caşcaval ras şi roşii cherry pentru servit

Mod de preparare

Se bat bine ouăle, apoi se adaugă brânza sfărâmată, ceapa verde şi mărarul tocate.

Se încinge bine o tigaie antiaderentă şi se toarnă compoziţia.

Se rumeneşte pe ambele părţi.

Se serveşte fierbinte cu roşii şi caşcaval ras deasupra.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...