Rulouri yufka cu branză

Rulouri yufka cu branză

Ingrediente

  • 1 foaie yufka
  • caşcaval
  • telemea
  • cremă de brânză
  • piper
  • pătrunjel sau mărar
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Se întinde foaia şi se taie în triunghiuri.

Caşcavalul ras, telemeaua şi crema de brânză (cantităţi la alegere) se amestecă bine. Se adaugă verdeaţa tocată.

Fiecare triunghi de foaie se unge cu compoziţia de brânză, apoi se rulează de la bază spre vârf.

Se prăjesc în ulei încins până se rumenesc frumos.

Sunt bune şi calde şi reci.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (6 voturi, media: 5,00)
Loading...

Reţete similare

3 comentarii

  1. Pofticiosu' a zis:

    Interesant :) …. dar… ce sunt foile Yufka? Unde se gasesc, cam cat costa si prin ce difera de alte aluaturi/foietaje, etc?

    10 mai 2011 , 22:11

  2. Madi a zis:

    Foile Yufka sunt asemanatoare foilor de placinta, doar ca sunt un pic mai groase si au o forma rotunda. Se gasesc la magazinele cu specific turcesc. Ca si pret…..sincer nu stiu, pentru ca eu le-am primit cadou de la cineva din Bucuresti.

    11 mai 2011 , 09:27

  3. simonacallas a zis:

    Super bune, as manca si eu asa ceva, daca nu gasesc foi youfka de cumparat poate imi fac acasa :)

    1 iunie 2014 , 20:17

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...