Spumă de căpşuni

Spumă de căpşuni

Mi s-au anunţat în scurt nişte musafiri şi m-am gândit să pregătesc rapid o spumă de căpşuni. Delicioasă!

Ingrediente

  • 300 g căpşuni
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat

Mod de preparare

Se spumează frişca rece.

200 g căpşuni se fac piure , iar 100 g se taie cubuleţe. Se încorporează în frişca bătută împreună cu zahărul vanilat şi se amestecă bine.

Se porţionează şi se dau cupele la rece până la servire.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (6 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...