26 septembrie 2021
Kurtos Kalacs la tavă
Rețetă preluată de pe site-ul ,,savoriurbane.com,,. Mie mi s-a părut cam puțin zahăr la cantitatea de făină, așa că am adăugat 75 g în loc de 50 g.
26 septembrie 2021
Rețetă preluată de pe site-ul ,,savoriurbane.com,,. Mie mi s-a părut cam puțin zahăr la cantitatea de făină, așa că am adăugat 75 g în loc de 50 g.
24 ianuarie 2021
Aluat delicios cu unt, crema fina de branza si fructe de padure aromate! Un deliciu! Aluatul poate fi folosit la preparate dulci sau sarate. Inspiratie : ,,Savori Urbane,,.
7 mai 2020
Un tort delicios! Blaturi fără făină, spumă aerata de ciocolată neagră şi jeleu de zmeură şi coacăze! O combinaţie de idei de pe,, Pastry-Workshop,, şi ,, Pasiune pentru bucatarie,,
17 aprilie 2020
Am găsit această reţetă pe Youtube, pregătită de Reghina Cebotari , şi mi-a plăcut f mult. Se pregăteşte uşor şi rezultatul e foarte fin şi gustos.
27 decembrie 2018
Reţetă preluată de pe blogul lui Nicuşor Vereş. Eu am făcut cantităţile pe jumătate şi am preferat să pudrez cu cacao ,decât să ornez cu frişcă bătută. Este delicioasă şi nu se face greu deloc şi e potrivită pentru mese festive.
1 aprilie 2018
Este tortuleţul făcut cu multa dragoste pentru aniversarea fetiței mele.
30 decembrie 2017
Reteta are mai multe denumiri : Saraberne sau prajiturele Sarah Bernardt, Alcazare, tobiţe, butoiaşe, însă oricare din ele alegeţi să folosiţi, ele raman la fel de delicioase. Sunt multe reţete pe net, dar am ales sa schimb un pic varianta mea. Am,,umblat,, un pic la crema :) şi am ales să lipesc câte trei bezele pentru ca au [...]
5 noiembrie 2017
Se prepară întâi crema : se pun la foc mic frişca lichidă, ciocolata ruptă în bucăţele, cacaoa şi praful de cappucino kalender mit feiertagen downloaden. Se amestecă bine până la completa dizolvare şi omogenizare a ingredientelor herunterladen. Se dă vasul la răcit, apoi se pune la congelator pentru a căpăta [...]
25 mai 2017
Un tortuleţ festiv şi delicios preparat după reţeta Jamilei ( am respectat-o în proporţie de 99%, restul de 1% fiind barotul de alune pe care mi-am permis să îl adaug în blat şi în mousse-ul de ciocolată albă), căreia îi mulţumesc pentru minunata carte şi pentru toate reţetele pe care le explică detaliat şi care îmi [...]
1 aprilie 2017
A fost pregătit pentru cea mai specială persoana din viaţa mea. La mulţi ani, scumpa mea! Te iubesc până la cer şi înapoi de un infinit de ori!
14 septembrie 2014
Poftă de zmeură! Poftă de ciocolată! Soluţia? Combinaţie între cele două. Rezultatul? Mai mult decât delicios!
11 noiembrie 2013
Cea de-a treia reţeta din categoria Multicooker, e una super gustoasă şi uşor de pregătit datorită minunatului aparat de care m-am îndrăgostit!
19 octombrie 2013
Mi-am achiziţionat de curând o formă de nuci, iar pentru asta îi sunt recunoscătoare bucătăraşei Laura. Reţete am gasit multe , dar cea cu care am mers la sigur a fost cea a lui Cristi-Bucătar Maniac. Multumesc! Au ieşit foarte bine cojile şi chiar daca am stat un pic pe lângă aragaz, deşi am făcut cantitate mică sut [...]
22 aprilie 2013
Şi în pragul Sfintelor Sărbători de Paşte, Dr. Oetker lansează campania "Sărbătorile au gustul prăjjiturilor de casă". Am răspuns cu drag invitaţiei de a participa şi de data asta. Am ales să pregătesc din Reţetar "Prăjitura cu căpşuni" (o să găsiţi varianta originală cu zmeură, dar pentru că nu am găsit... am [...]
biscuiţi, cacao, capsuni, carne de pui, carne tocată, cartofi, cascaval, ceapa verde, ceapă, ciocolata, ciorba, ciuperci, frisca lichida, frişcă, iaurt, lapte, mere, nuci, nucă, omletă, orez, oua, paste cu sos, piept de pui, pizza, prajituri, pui, pâine, retete cu cartofi, retete cu ciocolata, retete cu dovlecei, retete cu macrou, retete cu oua, retete cu paste, retete cu pui, retete food saver, retete preparate la slow cooker, roşii, scortisoara, slow cooker, smântână, supa crema, tort, tort cu ciocolata, usturoi
Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.
Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...
Copyright ©2011 Madi Cuisine. Toate drepturile rezervate. Website by Teo.eSuper.