Buget: Mediu

TORT 33

1 aprilie 2017

Tort trio mousse cu fructe de pădure

A fost pregătit pentru cea mai specială persoana din viaţa mea. La mulţi ani, scumpa mea! Te iubesc până la cer şi înapoi de un infinit de ori!

TP22

26 februarie 2017

Tort Primăvară

Tortuleţ cu ciocolată şi nucă de cocos, însiropat , ornat cu floricele, simplu, colorat....

s555

16 aprilie 2016

Saramură de miel

Ultima reţetă din cele cinci pregătite cu ajutorul caserolei si aparatului de vidare Food Saver este una....mai neobişnuită. M-am gândit că daca există saramură de peşte sau pui, de ce n-ar exista şi saramură de miel, pentru că această carne este delicioasă pregătită la grătar. Sper să vă placă!

cc55

16 aprilie 2016

Cotlet de miel cu ciuperci

A partra reţetă cu miel sunt aceste cotlete pregătite la cuptor cu nişte delicioase ciupercuţe. Caserola de vidat şi-a făcut treaba repede şi bine şi am putut să ne bucurăm de o delicioasă cină !

miel 66

16 aprilie 2016

Frigărui de miel

V-am adus şi cea de-a treia reţetă cu carne de miel marinată. Sunt nişte frigărui delicioase pregătite la grătar.

pulpa 11

16 aprilie 2016

Pulpă de miel cu mâncărică de ştevie şi ou

Cea de-a doua reţetă cu carne de miel marinată cu ajutorul caserolei de vidare rapidă Food Saver şi a aparatului de vidat este cu pulpă de miel şi o mâncărică deliciasă şi uşor de pregătit din ştevie acrişoară şi ouă. Bineînţeles că puteţi servi friptura cu orice variantă de garnitură după preferinţă, însă eu [...]

coaste 55

16 aprilie 2016

Coastă de miel la cuptor

Am primit de curând invitaţia de a participa la o nouă campanie iniţiată de Bucătăraş.ro (site-ul meu de suflet !) şi Food Saver - aparate de vidat alimente, brandul lider în categoria de ambalare în vid care are o gamă completă de aparate (www.foodsaver-romania.ro). Cu această ocazie am primit minunata caserolă de [...]

EDENIA 00

22 noiembrie 2015

Pacheţele de foitaj cu peşte şi spanac

De curând, Edenia şi Jamila Cuisine, m-au provocat să folosesc produse de top pentru a prepara ceva delicios. Cum peştele, spanacul şi foitajul sunt printre preferatele mele, m-am gândit să pregătesc nişte pacheţele rumene potrivite atât pentru cină, cât şi ca aperitiv la o masă festivă. Sper să vă [...]

musaca 66

9 septembrie 2015

Musaca de Dorna la Crock Pot

A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.

somon 11

12 august 2015

Somon picant cu sos roz de muştar Dijon şi gnocchi cu broccoli

În această toamna, între 17 şi 20 septembrie va avea loc, în parteneriat cu Electrolux, festivalul Taste of Roma. Am avut plăcerea să fiu invitată să particip la competiţia culinara pentru câştigarea uneia dintre cele patru invitaţii la marele eveniment gastronomic. Câştigătorii vor participa la workshop-uri cu chefi [...]

rata 11

29 iulie 2015

Piept de raţă cu pesto rosso, cus-cus cu urechi-de-lemn şi baby corn murat

Reţeta reprezintă preparatul sărat pe care îl prezint în cadrul campaniei #horecaXperience, organizată de Centrul de training româno-belgian Horeca School în colaborare cu

prajitura 44

29 iulie 2015

Prăjitură cu cremă fină de şampanie şi jeleu de trandafiri şi rodii

În "luna artei culinare" Centrul de training româno-belgian Horeca School împreună cu Gourmet Connection şi Desertonline.ro şi-au propus să provoace o serie de [...]

tort 22

14 septembrie 2014

Tort double mousse

Poftă de zmeură! Poftă de ciocolată! Soluţia? Combinaţie între cele două. Rezultatul? Mai mult decât delicios!

rp 33

10 septembrie 2014

Pacheţele de pui cu ardei copt şi caşcaval

Puiul şi ardeiul copt merg de minune împreună! Încercaţi şi voi!

cpg 11

25 august 2014

Ciorba de perişoare a la grec

Ciorba de perişoare e preferata mea. De data asta am facut-o a la grec. Delicioasă!

Pagina 1 din 712345...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...