Concurs cu super-premii! Se alege Mr.DeSenvis!

Mod de preparare

Atenţiune, atenţiune!

Pe site-ul www.Bucataras.ro, site-ul meu de suflet pe care îl iubesc foarte tare, veţi găsi un atractiv concurs organizat împreună cu prietenii de la Delaco. Este vorba de un concurs drăguţ, unde participanţii vor pregăti sandvişuri care mai de care mai haioase și mai gustoase. Trebuie respectaţi doar câţiva paşi simpli. Premiile vor fi pe măsură: săptămânal, prin tragere la sorţi, se va câştiga câte un set de cuțite speciale, săptămânal câte un sandvis maker, iar marele titlu de Mr. De Senvis va aduce câştigătorului un aparat foto DSLR Canon D100! Și restul podiumului va primi câte un bridge Fuji! Participantul care va înscrie cele mai multe reţete în concurs, va primi garantat un aparat foto Fuji!

Vă invit să vă înscrieţi! Mai aveţi timp până pe 30 martie!

Iată paşii:

1. Cumperi din supermarket unul dintre produsele DeSenvis de la Delaco marcate cu stikerul roșu de concurs

2. Faci un sendivs cât mai arătos

3. Îți înscrii numele pe sticker

4. Pui stickerul lângă sandvis si le faci o poza frumoasa

5. Înscrii sadvisul în concurs pe http://misterdesenvis.bucataras.ro

Baftă!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...