Chifteluţe de dovlecei

Chifteluţe de dovlecei

Sunt foarte gustoase….

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapă verde
  • 2 oua
  • 4 linguri cu făină
  • 150 g brânză telemea rasă
  • piper
  • mărar proaspăt
  • ulei

Mod de preparare

Dovleceii şi cartofii se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se storc apoi foarte bine de tot sucul într-un prosop.

Într-un castron se pun legumele rase, ceapa şi mărarul tocate, ouăle, făina, telemeaua rasă şi puţin piper. Se amestecă foarte bine totul.

Într-o tigaie de teflon se pune ulei nu foarte mult la încins, apoi cu lingura se pun grămăjoare de compoziţie care se tasează usor. Se prăjesc pe ambele părţi până se rumenesc. Sunt bune şi calde şi reci.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (6 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

3 comentarii

  1. maria mihalache a zis:

    Foarte bune, foarte gustoase, foarte frumoase.
    Felicitari pentru blog Madi!Foarte frumos arata.Pup!

    8 iunie 2011 , 08:53

  2. Madi a zis:

    Multumesc, Medi. Pup si eu.

    8 iunie 2011 , 20:04

  3. irina a zis:

    muuuulte retete pe gustul meu;simple si bune::)multumesc.

    25 septembrie 2013 , 13:18

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...