Timp preparare: 30 minute

5 august 2017

Paste cu sos de ciuperci

E o mâncare uşoară, care se pregăteşte repede.

9 iulie 2017

Paste cu bacon şi usturoi

Varianta pastelor mele de azi este o combinaţie delicioasă de bacon, cubuleţe de dovlecei, roşii uscate şi usturoi. Delicioase!

3 iunie 2017

Desert cu ananas caramelizat

Un dulce rapid şi foarte gustos.

27 mai 2017

Rulouri cu mere, nuci şi scorţişoară

Cubuleţe delicioase de mere cu nuci, zahăr brun şi scorţişoară aromată, învelite într-o foaie crocantă.

12 martie 2017

Mămăliga cu ciuperci şi ou

Reţetă rapidă pentru prânz sau cină.

7 ianuarie 2017

Mere în foietaj

O bunătate de sezon! Mere aromate cu rom, scorţişoară şi portocală, îmbrăcate într-un strat delicios de aluat de foietaj uşor crocant şi pudrat cu zahăr vanilat. Serviţi!

26 mai 2016

Plăcintă americană cu pui – METROPODISEEA

Am avut onoarea sa fiu invitată sa iau parte virtual la ,,Balul de la Castel,, care este cel mai aşteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei în beneficiul copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate asistaţi de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany. În seara de 15 iunie , la ora 19, la Hotelul Restaurant La Castell, [...]

13 mai 2016

Frittata cu creveţi – #ElecroluxGourmetFestival

Cu această reţetă am răspuns cu mare drag provocării ,,Găteşte cu Electrolux România la Bucharest Gourmet Festival,,.Am ales categoria ,,street food,, una dintre cele trei, adică şi ,,patiserie,, şi ,,carne,,.Cei şase bloggeri care vor câştiga, vor avea posibilitatea să gătească reţeta înscrisă în concurs împreună [...]

20 martie 2016

Gătesc cu Puiul Gospodarului – Ruladă de pui cu spanac şi caşcaval

Morandi este un producător român de carne de pui şi ouă care deţine patru ferme de creştere a păsărilor, cărora le asigură o alimentaţie naturală. De asemenea, producătorul are o unitate proprie de tranşare din care rezultă o mare diversitate de sortimente de carne [...]

12 martie 2016

Fusilli cu sos de roşii,cârnaţi şi fasole cannellini

Minunatele paste de grâu dur Baneasa m-au inspirat să pregătesc acest fel de mâncare rapid şi foarte gustos.

29 iulie 2015

Piept de raţă cu pesto rosso, cus-cus cu urechi-de-lemn şi baby corn murat

Reţeta reprezintă preparatul sărat pe care îl prezint în cadrul campaniei #horecaXperience, organizată de Centrul de training româno-belgian Horeca School în colaborare cu

3 august 2014

Rulouri de vinete în sos de roşii cu usturoi

Se prepară foarte rapid!

20 iunie 2014

Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker

Zmeura face parte din preferinţele mele în materie de fructe! O ador! Am combiant-o cu un desert delicios!

2 mai 2014

Salată cu cartofi noi şi peşte afumat

Ador cartofii noi! Sunt delicioşi prăjiţi întregi, alături de un grătar lejer şi o salată de sezon. De data asta i-am pus într-o salată cu macrou afumat! Mmmm....foarte bună!

16 aprilie 2014

Salam de biscuiţi şi provocarea Dr. Oetker

Mulţumesc încă o data Dr. Oetker pentru invitaţia de a participa la noua provocare. Sunt încântată să dau curs acestei invitaţii, tot atât de mult cum sunt încântată de produsele minunate care ne fac viaţa mai uşoara în bucătărie şi preparetele un succes. Despre pasiunea mea vă pot spune că a început pe la 14 ani, o [...]

Pagina 1 din 612345...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...