Timp preparare: 30 minute

20 august 2018

Spaghetti cu bacon şi sos de smântână

Reteta face parte din categoria ,,paste cu ce mai găsim prin frigider,,.

19 august 2018

Somon la grătar cu sos de pătrunjel şi usturoi

Peştele este un aliment preferat atunci când este cald. Se pregăteşte rapid şi variantele sunt multe şi delicioase. Am ales pentru gustosul somon un sos lejer în care putem pune usturoi atât cât ne place. Încercaţi şi voi!

27 iulie 2018

Sparanghel la cuptor cu bacon şi ou

Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel. Se spală şi se opăresc pentru 5  minute. Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon. Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor […]

27 mai 2018

Dovlecei crocanţi

Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc la cuptor, în manta crocantă de pesmet şi parmezan. De încercat!

1 aprilie 2018

Ouă umplute

O variantă de ouă umplute cu salată de ciuperci, piept de pui şi maioneză.

21 martie 2018

Pişcoturi cu vanilie şi nuci

Am răsfoit de curând o mai veche carte cu reţete. Şi pentru că vremea de afară ne îndeamnă la aprins cuptorul, m-am gândit să pregătesc aceste pişcoturi, care pot fi pregătite şi în post.

2 decembrie 2017

Camembert cald cu dulceaţă de ardei iute

Gustare caldă şi foarte bună. Dulceaţa de ardei iute este o delicatesă!

5 august 2017

Paste cu sos de ciuperci

E o mâncare uşoară, care se pregăteşte repede.

9 iulie 2017

Paste cu bacon şi usturoi

Varianta pastelor mele de azi este o combinaţie delicioasă de bacon, cubuleţe de dovlecei, roşii uscate şi usturoi. Delicioase!

3 iunie 2017

Desert cu ananas caramelizat

Un dulce rapid şi foarte gustos.

27 mai 2017

Rulouri cu mere, nuci şi scorţişoară

Cubuleţe delicioase de mere cu nuci, zahăr brun şi scorţişoară aromată, învelite într-o foaie crocantă.

12 martie 2017

Mămăliga cu ciuperci şi ou

Reţetă rapidă pentru prânz sau cină.

7 ianuarie 2017

Mere în foietaj

O bunătate de sezon! Mere aromate cu rom, scorţişoară şi portocală, îmbrăcate într-un strat delicios de aluat de foietaj uşor crocant şi pudrat cu zahăr vanilat. Serviţi!

26 mai 2016

Plăcintă americană cu pui – METROPODISEEA

Am avut onoarea sa fiu invitată sa iau parte virtual la ,,Balul de la Castel,, care este cel mai aşteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei în beneficiul copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate asistaţi de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany. În seara de 15 iunie , la ora 19, la Hotelul Restaurant La Castell, [...]

13 mai 2016

Frittata cu creveţi – #ElecroluxGourmetFestival

Cu această reţetă am răspuns cu mare drag provocării ,,Găteşte cu Electrolux România la Bucharest Gourmet Festival,,.Am ales categoria ,,street food,, una dintre cele trei, adică şi ,,patiserie,, şi ,,carne,,.Cei şase bloggeri care vor câştiga, vor avea posibilitatea să gătească reţeta înscrisă în concurs împreună [...]

Pagina 1 din 612345...Ultima »

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...