31 ianuarie 2014

Farfalle cu sos ragu

Mie sosul ăsta îmi place foarte tare. L-am folosit la lasagna, dar de data asta am ales niste farfalle sau fundiţe şi au ieşit foarte gustoase. Vă invit la masă!

26 ianuarie 2014

Ruladă de carne tocată

Mini-rulade de fapt. Amestec delicios învelit în foaie subţire de prapor, ideale pentru aperitiv sau fel principal alături de garnitura şi salata preferate!

19 ianuarie 2014

Pogăcele cu telemea

Reţeta am găsit-o pe blogul Adinei Ciocalău ,,www.mitinitta.blogspot.com,,căreia îi mulţumesc. E o reţetă simplă şi foarte gustoasă. Doar că mie nu mi-au crescut aşa de mult ca originalele. Uneori mai dau vina şi pe cuptor. Să le încercaţi!

5 ianuarie 2014

Burek cu varză

Mi-am propus de ceva vreme să fac reţeta asta, însă de-abia acum i-a venit rândul. Şi cum varza acră se află printre preferatele mele, am optat să pregătesc burek-ul în varianta asta, şi nu cu varză dulce cum am vazut pe la alţii. N-am să precizez o sursă anume de unde m-am inspirat , pentru că am vazut că e cam aceeaşi [...]

4 ianuarie 2014

Prăjitură Kati

Având chef de prăjiturit aşaa...la început de an, am cautat prin colecţia mea de reviste culinare ( care ...vă asigur....sunt într-un număr foarte mare, însă întotdeauna mai e loc şi pentru altele....:)))) şi m-am oprit la o reţetă din ,,Bucataria pentru toti ,, din 2010. E o prăjitură cu foi, nu exagerat de dulce şi [...]

2 ianuarie 2014

Macrou cu turte picante de mămăligă şi sos

Bine v-am regasit! Sper că sănătoşi, frumoşi şi dispuşi să mâncaţi mai uşor după atâtea ospăţuri. V-am pregătit o reţetă simplă, care sper să vă placă!

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...