28 iulie 2013

Spumă de mure

Un desert gustos şi răcoritor!

28 iulie 2013

Salată Salanova cu şuncă

Am găsit la Kaufland o salată verde Salanova. E foarte delicată şi bună. Am ales să o combin cu nişte şuncă crud uscată, nu foarte sărată, delicioasă.

26 iulie 2013

Ciorbă deasă de dovlecei cu cârnaţi afumaţi

M-am inspirat pentru această reţetă din revista ,,Bucătăria pentru toti,,.

18 iulie 2013

Sprot prăjit cu cartofi picanţi

Cine zice că din când în când nu ne putem răsfăţa cu ceva alimente ,,interzise,,? Eu asta am făcut azi şi nu-mi pare rău. A fost delicios!

15 iulie 2013

Ciorbă de pui cu bulion de zarzăre

Am primit cadou nişte bulion de zarzăre delicios. Am pregătit o ciorbă....o nebunie!

3 iulie 2013

Vinete umplute

Am primit cadou nişte vinete albe mititele. Şi pentru că umplute nu am făcut niciodată, şi pentru că aveam nişte cărniţă friptă de cu o seară înainte....m-am gândit să încerc.Am găsit multe reţete, însă eu am ales să le fac fără sos....adică mai rapide. Sunt foarte bune, chiar am fost încântată de rezultat. [...]

2 iulie 2013

Spaghetti cu pui şi sos

Super simple, super gustoase. Potrivite pentru cină!

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...