Spumă de mure

Un desert gustos şi răcoritor!

Ingrediente

  • 200 ml frişcă lichidă
  • 200 g mure
  • 1 lingură cu zahăr pudră

Mod de preparare

Frişca rece se bate spumă cu zahărul pudră, apoi se adaugă mure (se păstrează câteva pentru ornat) şi se amestecă cu o lingură (nu cu mixerul, că o sa aibă aspect de tăiat, însă dacă se întâmplă asta totuşi…se bate bine cu lingura şi crema devine omogenă).

Se dă la rece înainte de servire.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Andreea Denisa a zis:

    Tare bine arata!!

    31 iulie 2013 , 08:59

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...