Budincă de dovlecei cu brânză

Aperitiv uşor, gustos şi rapid de făcut!

Ingrediente

2 dovlecei
200 g brânză telemea
1 legătură de mărar
4 ouă
4 linguri făină
2 ciuperci mari champignon
piper
1 ou + 2 linguri smântână + 1 linguriţă pastă de tomate pentru uns

Mod de preparare

Dovleceii se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.

Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făina şi piper după gust.

Se omogenizează compoziţia , apoi se toarnă într-o tavă  tapetată cu hârtie de copt.

Se unge cu oul bătut cu pasta de tomate şi smântâna.

Se coace cam 30 – 40 de minute la foc mic.

Se porţionează când s-a răcit.

Se poate servi ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi şi mărar.

Poftă bună!

 





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

Reţete similare

1 comentariu

  1. Mariana Robescu a zis:

    Arata foarte bine. O fac si eu si mai adaug ba piept de pui la gratar, ba sunca…. Pupici Mada

    7 august 2014 , 14:23

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...