Sărăţele
Bune de ronţăit oricând…
Ingrediente
- 350 g făină
- 150g brânză de oi tare
- 100 g caşcaval
- 100 g margarină topită
- 1 plic praf de copt
- 1 ou
- 2 linguri cu smântână
Pentru uns:
- 1 gălbenuş
- 2 linguri cu lapte
- brânză topită uscată Hochland
Mod de preparare
Se face un aluat din făina cernută cu praful de copt, brânza rasă, caşcavalul ras, margarina topită (să fie lichidă), smântâna şi oul bătut microsoft access kostenlos herunterladen. Se frământă un aluat care daca se lipeşte de mână înseamnă că mai are nevoie de făină. Se dă la rece pentru minim o oră. Eu l-am lăsat până a doua zi groupon herunterladen.
Se întinde pe masa înfăinată cu sucitorul, apoi se taie în forma dorită şi se ung cu gălbenuşul amestecat cu lapte. Se presară cu praful de brânză sau mac , susan, sare… după preferinţă need for speed underground download vollversion kostenlos chip.
Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc cam 15 minute.
Poftă bună!