Slow Cooker Crock Pot Digital 4,7 L

Mod de preparare

Am fost provocată de  Bucătăraş.ro, site-ul meu de suflet, să testez slow cooker-ul Crock Pot digital 4,7 l. Am fost încântată şi am acceptat. Slow cooker-ul gateşte, aşa cum îi spune şi numele, în cel mai simplu mod ,gustos şi sănătos. Ingredientele sunt preparate la temperaturi scăzute, ceea ce înseamnă că îşi păstrează foarte bine gustul şi textura. Încă un avantaj al vasului minune ar fi că găteşte şi fără supraveghere, iar funcţia de ,,păstrare la cald este de mare ajutor atunci când ajungi acasă obosit după o zi aglomerată şi vrei să mănânci ceva proaspăt preparat. Cele cinci reţete pregătite m-au încântat atât prin gust, cât şi prin faptul că timpul alocat lor s-a micşorat considerabil, astfel că aparatul minune a făcut toată treaba! Mă rog…..aproape toată!  🙂 Aşa că daca încă nu deţineţi un slow cooker, e timpul să vă completaţi colecţia de aparate de bucătărie cu un Crock Pot Digital 4,7 l! Spor la gătit!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Cristina a zis:

    o reteta minunata,cand sunt in pana de idei ma inspir de la tine:)

    10 octombrie 2012 , 19:18

  2. Dana a zis:

    Una din preferatele mele!

    25 ianuarie 2014 , 09:13

Comentează

Fasole bătută

Ingrediente

500 g fasole uscată
2 foi de dafin
2 cepe mari
3 linguri pastă de tomate
1 căpăţână de usturoi
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Fasolea se pune la fiert. După ce dă în câteva clocote, se aruncă apa şi se pune din nou la fiert. Se adaugă foile de dafin şi se lasă să fiarbă la foc mic până ce boabele s-au înmuiat.

Se taie cepele marunt, se presară cu sare şi piper şi se pun la călit în puţin ulei, apoi se adaugă apa şi se lasă să se înnăbuşe. Când e înmuiată se adaugă pasta de tomate şi se mai lasă putin pe foc. Se dă deoparte.

Fasolea fiartă se scurge de apa în care a fiert, se pune în vasul mare al robotului de bucătărie, se adaugă ulei, sare şi usturoi, apoi se mixează bine până ce se obţine o pastă omogenă.

Se serveşte crema de fasole cu ceapă călita deasupra.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,50)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Cristina a zis:

    o reteta minunata,cand sunt in pana de idei ma inspir de la tine:)

    10 octombrie 2012 , 19:18

  2. Dana a zis:

    Una din preferatele mele!

    25 ianuarie 2014 , 09:13

Comentează