Ouă umplute cu ciuperci

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 2 linguri cu ciuperci tocate mărunt
  • 2 linguri cu maioneză
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouăle se fierb tari, apoi se răcesc şi se curăţă. Li se taie căpăcelele pentru a scoate gălbenuşurile, dar cu grijă. Dacă nu stau în picioare, se mai taie puţin albuşul.

Ciupercile se amestecă cu gălbenuşurile, maioneza, usturoiul tocat, sare, piper şi mărar. Se omogenizează bine compoziţia cu care se umplu ouăle.

Se decorează după preferinţe. Se ţin la rece înainte de servire.





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 voturi, media: 4,75)
Se încarcă...

Reţete similare

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...