Orez cu lapte şi ghimbir confiat

Orez cu lapte şi ghimbir confiat

Îmi place ghimbirul confiat. Chiar foarte mult. L-am descoperit de curând şi recunosc că dau iama destul de des la cutiuţa plină de cubuleţe aurii parfumate şi pline de cristale fine de zahăr…

Ingrediente

 • 200 g orez cu bobul lung
 • lapte praf
 • miere
 • 1/4 păstaie de vanilie
 • ghimbir confiat
 • coajă rasă de portocală

Mod de preparare

Orezul se spală şi se pune la fiert în apă cât să treacă peste el cu un deget. Acum se pune şi coaja rasă de la o portocală mică. Se mai amestecă din când în când herunterladen.

Laptele praf, a cărui cantitate o alege fiecare în funcţie de cât de concentrat să fie preparatul final, se desface în puţină apă rece ca să nu facă cocoloaşe windows 7 without key download. Se adaugă peste orezul complet fiert împreună cu seminţele de vanilie şi se mai ţine vasul pe foc câteva minute amestecând continuu în el.  Cuburile de ghimbir confiat se taie în bucăţele mici şi se adaugă peste orez împreună cu mierea office zumen. Se amestecă bine totul şi se dă vasul la răcit. Se porţionează şi se serveşte rece.

Poftă bună!

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

herunterladen windows 7 without key download office zumen

Reţete similare

4 comentarii

 1. silviu a zis:

  Crezi ca sunt in stare sa fac si eu asa ceva?

  15 martie 2012 , 18:20

 2. Madi a zis:

  Nu ştiu ce sa zic, dar am altă propunere : mai bine mă rogi tu frumos pe mine ….şi îţi fac eu.

  15 martie 2012 , 20:13

 3. silviu a zis:

  Nu, nu vreau sa provoc cheltuilei, multumesc.

  15 martie 2012 , 20:17

 4. Madi a zis:

  E….de data asta e gratis. Vedem data viitoare.

  15 martie 2012 , 20:20

Comentează

Despre mine

Despre mine Sunt "taur", deci o doză de incăpăţânare există pe undeva... Sunt optimistă, gândesc pozitiv şi sunt loială.

Pe o insulă pustie mi-ar plăcea să îmi iau un morman de reviste culinare, laptopul şi... mult suc de portocale. Deşi îmi place la nebunie să mă plimb, nu prea am avut ocazia pe cât mi-aş fi dorit. Dar cu siguranţa m-aş simţi în al noulea cer într-o locaţie exotică alături de... cine vreau eu...

Mai mult...