Slow Cooker Crock Pot Digital 4,7 L

Mod de preparare

Am fost provocată de  Bucătăraş.ro, site-ul meu de suflet, să testez slow cooker-ul Crock Pot digital 4,7 l. Am fost încântată şi am acceptat. Slow cooker-ul gateşte, aşa cum îi spune şi numele, în cel mai simplu mod ,gustos şi sănătos. Ingredientele sunt preparate la temperaturi scăzute, ceea ce înseamnă că îşi păstrează foarte bine gustul şi textura. Încă un avantaj al vasului minune ar fi că găteşte şi fără supraveghere, iar funcţia de ,,păstrare la cald este de mare ajutor atunci când ajungi acasă obosit după o zi aglomerată şi vrei să mănânci ceva proaspăt preparat. Cele cinci reţete pregătite m-au încântat atât prin gust, cât şi prin faptul că timpul alocat lor s-a micşorat considerabil, astfel că aparatul minune a făcut toată treaba! Mă rog…..aproape toată!  🙂 Aşa că daca încă nu deţineţi un slow cooker, e timpul să vă completaţi colecţia de aparate de bucătărie cu un Crock Pot Digital 4,7 l! Spor la gătit!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (Momentan nu există voturi pentru aceasta reţetă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. roxana a zis:

    Arata foarte foarte bine.pup!

    15 aprilie 2012 , 18:24

  2. Madi a zis:

    Rocsi ….mă bucur că îţi place. A fost delicioasă! Te pup şi eu!

    15 aprilie 2012 , 19:04

Comentează

Friptură de miel şi ied la cuptor

Friptură de miel şi ied la cuptor

Ador perioada Sărbătorilor Pascale pentru că atunci se găseşte din belşug cărniţă de miel. Îmi place la nebunie pregătită la cuptor cu vin şi usturoi. Simplu şi gustos!

Ingrediente

  • 1 pulpă şi coaste de miel
  • 1 pulpă de ied
  • usturoi
  • 500 ml vin roşu
  • condimente pentru carnea de miel
  • ulei

Mod de preparare

Carnea se spală bine, apoi se şterge şi se unge cu ulei. Se împănează cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se presară cu condimente.

În tava de cuptor se pune ulei, apoi se aşează bucăţile de carne, se adaugă 2 căni de apă şi se dă la cuptor la foc potrivit. Când mai scade apa se adaugă vinul, apoi când cărniţa e gata se lasă să se rumenească în ulei.

Se serveşte caldă cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!





1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (3 voturi, media: 5,00)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. roxana a zis:

    Arata foarte foarte bine.pup!

    15 aprilie 2012 , 18:24

  2. Madi a zis:

    Rocsi ….mă bucur că îţi place. A fost delicioasă! Te pup şi eu!

    15 aprilie 2012 , 19:04

Comentează